Til dig som beboer

Schoubo er et bosted for unge og yngre voksne. Vi lægger stor vægt på, at du føler dig hjemme og har en tryg base, hvor du trives i godt samvær med andre, og hvo du kan udvikle dig og få skabt din egen platform i livet.

Vi støtter dig i dine drømme og ønsker for livet, og vil hjælpe dig med at sætte realistiske mål for fremtiden i forhold til både jobmuligheder, uddannelse, familieforhold og alle hverdagens praktiske gøremål.

Du vil få tilknyttet en kontaktperson, så du altid har en at betro dig til. Din kontaktperson vil også hjælpe dig med kontakt til sagsbehandler, familie, læge osv.

Schoubo består af tre selvstændige huse: Ungehuset Perlen, Det Gule Hus og Muslingen. De 3 huse ligger tæt på hinanden i den lille stationsby Hørve med kun få minutters gang til stationen. Hørve ligger 25 min fra Holbæk og 15 minutter fra Asnæs.

Hverdagen i Schoubo-husene fungerer som et almindeligt hjem. I bor 4-6 personer i hvert hus og I fungerer som i en lille familie, der passer på hinanden, respekterer hinanden og tager hensyn til hinanden.

Du har dit eget værelse, som du kan trække dig tilbage til. Stuen er husets hjerte, og det er her I hygger og er sammen med hinanden. I skiftes til at lave mad og spiser aftensmad sammen. Vi hjælper selvfølgelig med det praktiske, hvis du har brug for hjælp.

Hvert hus fungerer som en lille familie, men der er også samvær og aktiviteter på tværs af husene, så du kommer til at kende de andre beboere godt.

Læs mere om de 3 huse her

Ungehuset Perlen

Perlen er et forholdsvis stort hus, der ligger på Vallekildevej 22 i Hørve, få minutters gang fra stationen. I Perlen bor i op 6 unge i alderen 18-30 år.

Læs mere om Ungehuset Perlen

Det Gule Hus

Det Gule Hus er beliggende på Nørregade 20 i Hørve, få minutters gang fra stationen og er nabohus til Muslingen. I Det Gule hus bor i op til fire yngre voksne i alderen 25 til 40 år.

Læs mere om Det Gule Hus

Muslingen

Muslingen er beliggende på Nørregade 18 i Hørve, få minutters gang fra stationen og er nabohus til Det Gule Hus. I Muslingen bor i op til fem yngre voksne i alderen 25 til 40 år.

Læs mere om Muslingen