Personale

På Schoubo lægger vi vægt på, at alle medarbejdere har en fagligt relevant uddannelse, er dybt engagerede, og hver dag gør deres bedste for at hjælpe og styrke den enkelte beboer.

Vi arbejder ud fra en anerkendende pædagogisk tilgang og med dyb respekt for både beboere og kollegaer.

Vi har en fast tilknyttet psykiater, hvilket giver os mulighed for at følge den enkelte beboer tæt i eget miljø, samt sikre at den enkelte bliver hurtigere og optimalt udredt og behandlet, hvis dette er et behov.  Det sikrer også de pædagogiske ressourcer til at udvikle og støtte den enkelte beboer, da sparringen er tæt på.

Vi er stolte af vores personale, som i april 2022 modtog månedens Taknemli’-tulipan. Prisen uddeles af Mindhelper. Mindhelper drives af de fem Regioner og er Danmarks største informationssite for unge om mental sundhed. De kører en kampagne, Taknemli’, hvor de hver måned uddeler en taknemli´-tulipan til personer, der fortjener en særlig tak.

Personalet på Schoubo modtog en "Taknemli’-tulipan" på baggrund af denne indstilling:

”Personalet på mit bosted, Schoubo, har efter 5 bosteder og en plejefamilie været det første sted, der har vist mig, at der findes omsorgsfulde mennesker, der rent faktisk ser mig som et menneske og ikke en diagnose. […] Jeg har fundet ud af, hvilken person jeg er og for første gang fået selvtillid og selvværd. Jeg er så taknemlig for alt de gør og alt den omsorg de giver. Min fremtid er lys og mørket er ved at forsvinde.”

På Schoubo har vi en fast tilknyttet psykiater

Jannik Bjerrum er psykiater med en bred klinisk erfaring inden for den akutte og den ambulante psykiatri samt fra egen praksis. Sideløbende med dette har Jannik gennem årene arbejdet med misbrugsbehandling og psykiatri i forskellige sammenhænge og har opnået specialiseret viden inden for dette område. Han sidder i bestyrelsen for Dansk Selskab for Addiktiv Psykiatri og  har mange års erfaring med undervisning inden for psykiatri og misbrug, hvor han blandt andet har undervist psykiatriske speciallæger i ADHD-udredning og –behandling.