Om Schoubo

Schoubo er et § 107 bosted for yngre voksne i alderen 18-40+ år med nedsat psykisk funktionsevne eller særlige sociale forhold. Schoubo blev stiftet i 2003 med en enkelt afdeling Muslingen, som lå på Nørregade 18 i den lille stationsby Hørve i Vestsjælland.

I april 2020 overtog Per Schou Johansen bostedet og i dag er der tre afdelinger: Muslingen, Perlen og Det Gule Hus, alle i tæt gå-afstand. Hvert hus har 4-6 beboere og fungerer som en lille familie, men der er også samvær og aktiviteter på tværs, så alle kommer til at kende hinanden godt. Vi lægger stor vægt på, at alle beboere føler sig hjemme og har en tryg base, hvor de trives godt i samvær med andre, og hvorfra de kan udvikle sig og få skabt deres egen platform i livet.

Vi arbejder ud fra en anerkendende pædagogisk tilgang, hvor vi styrker beboerne og støtter dem i at få indflydelse på eget liv og succes med daglig praktisk livsførelse.

Vores DNA er fagligt dygtige og engagerede medarbejdere, som hver dag gør deres absolut bedste for at hjælpe og styrke hver enkelt beboer. Vi sætter en stor ære i altid at være der for vores beboere.