Kontakt

Schoubo ApS

Nørregade 18
4534 Hørve
CVR-nummer: 28897642

Leder

Malene Juel Guldmann
telefon 23 80 60 71
malene@schoubo-muslingen.dk

Ledigt job

Vi vokser og har brug for dig

Schoubo søger en pædagog/sygeplejerske/social- og sundhedsassistent med god humor og lyst til at gøre en forskel

Schoubo er et § 107-tilbud i Hørve for yngre voksne, der ved indskrivningen er mellem 18 og 40 år. Alle beboere er uden misbrug og udadreagerende adfærd, og de har et særligt bånd imellem sig. Schoubo består af tre afdelinger beliggende i hver sit hus, hvor hver afdeling fungerer som et hjem, og hvor kodeordene er nærhed og respekt. Vi prioriterer en positiv og støttende atmosfære.

Vores vigtigste opgave er at give vores beboere en god hverdag, hvor de har mulighed for at udvikle sig og få flere kompetencer, relationer og oplevelser med sig i rygsækken, som de kan tage med sig på livets videre vej.

Vi har en beboergruppe i trivsel og udvikling, rigtig skønne kollegaer og på arbejde hos os, er der altid liv og glade dage. Ingen dage er ens 😊.

 

Dine arbejdsopgaver:

Som en del af vores dedikerede team vil du være med til at skabe en tryg og udviklende hverdag for vores beboere. Vi arbejder med KRAP som metode, men først og fremmest arbejder vi for at fremme livskvaliteten for den enkelte og gøre en forskel for vores beboere.

Dine opgaver vil variere, og du vil have mulighed for at bidrage til forskellige aktiviteter og støttebehov.

Kvalifikationer:

Vi søger en uddannet pædagog, sygeplejerske eller sosu-assistent med erfaring eller interesse inden for det sociale og psykiatriske unge- og voksen-område. Vigtigst af alt er din empati, din evne til at skabe relationer og din vilje til at gøre en positiv forskel for vores beboere.

Vi tilbyder:

  • Attraktiv løn og bonusordning
  • En særlig arbejdsplads med et fagligt og socialt engageret team
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Et inkluderende arbejdsmiljø, hvor din indsats værdsættes

Er du klar til at blive en del af vores team?

Kontakt vores daglige leder, Malene Guldmann, på telefon 2380 6071 eller ejer Per Johansen på telefon 4063 6808 for at høre mere om stillingen eller send din ansøgning til os på malene@schoubo-muslingen.dk.